We are happy to announce the Agenda for Cologne and the 3 central slots!

 

Friday, January 28, 2022

Cologne 1 Cologne 2 – Powell Central 1 Central 2 Central 4 Central 3 ScriptRunner Bar Berlin Bochum/Munich Darmstadt Hanover Lüdinghausen

9:45 am

10:15 am

Central 1
10:15 am → 45 min

Microsoft Search in Microsoft 365

  • Online
  • Keynote

11:00 am

Cologne 1
11:00 am → 45 min

The journey of a beginning citizen developer!

  • Hybrid
  • Breakout (45 min)
Cologne 2 – Powell
11:00 am → 45 min

Microsoft Forms – Unser Weg zur unternehmensweiten Einführung

  • Hybrid
  • Breakout (45 min)
Central 1
11:00 am → 45 min

Approvals in Microsoft Teams

  • Online
  • Breakout (45 min)
Central 3
11:00 am → 45 min

How to stop ownerless Teams using Power Automate

  • Online
  • Breakout (45 min)
Berlin
11:00 am → 45 min

Microsoft Teams Security and Compliance Deep Dive

  • Online
  • Breakout (45 min)
Darmstadt
11:00 am → 45 min

Automatische Versionierung von Dokumenten

  • Online
  • Breakout (45 min)
Hanover
11:00 am → 45 min

PowerAtelier goes TeamsCommunityDay

  • Online
  • Breakout (45 min)
Lüdinghausen
11:00 am → 45 min

Creating a ChatBot for Teams

  • Online
  • Breakout (45 min)

11:25 am

ScriptRunner Bar
11:25 am → 30 min

Teams managen wie ein Rockstar mit PowerShell & ScriptRunner

  • Online
  • Sponsor

11:45 am

Cologne 1
11:45 am → 15 min

Break

12:00 pm

1:00 pm

Cologne 1
1:00 pm → 45 min

Microsoft 365 und Microsoft Teams in regulierten Unternehmen

  • Offline at Cologne
  • Breakout (45 min)
Cologne 2 – Powell
1:00 pm → 45 min

Gäste-Management mit Power Automate, Microsoft Lists und viel Microsoft Graph

  • Hybrid
  • Breakout (45 min)
Central 2
1:00 pm → 45 min

How to enjoy hybrid work with Collaborative Apps in Microsoft Teams!

  • Online
  • central event
  • Cologne event
Central 4
1:00 pm → 25 min

Intellity Sponsor Session

Berlin
1:00 pm → 45 min

Replace your Lotus Notes Apps with Microsoft Teams

  • Online
  • Breakout (45 min)
Hanover
1:00 pm → 45 min

Aktuelles zu Adaptive Cards

  • Online
  • Breakout (45 min)

1:45 pm

Cologne 1
1:45 pm → 15 min

Break

2:00 pm

Cologne 1
2:00 pm → 45 min

Teams Operational Guide – an Admin walkthrough

  • Online
  • Breakout (45 min)
Cologne 2 – Powell
2:00 pm → 45 min

Microsoft Teams Rooms Devices: State of the Art

  • Online
  • Breakout (45 min)
Central 1
2:00 pm → 25 min

Microsoft Teams nachhaltig und effizient meistern

  • Online
  • Sponsor
Central 2
2:00 pm → 45 min

Die 5 häufigsten Fehler bei der Teams Einführung

  • Online
  • Breakout (45 min)
Central 4
2:00 pm → 45 min

Anspruchsvolle Projekte führen unter schwierigen Bedingungen.

  • Online
  • central event
Central 3
2:00 pm → 30 min

Build a business application with the Power Platform in less than 30 minutes

  • Online
  • central event
  • Cologne event
Bochum/Munich
2:00 pm → 45 min

Telefonie mit Teams – Darüber müssen wir reden

  • Online
  • Breakout (45 min)
Hanover
2:00 pm → 45 min

PowerPlatform CLI und Dataverse for Teams

  • Online
  • Breakout (45 min)

2:45 pm

Cologne 1
2:45 pm → 15 min

Break

3:00 pm

Cologne 1
3:00 pm → 45 min

Don`t forget GDPR when building on Power Platform!

  • Hybrid
  • Breakout (45 min)
Central 1
3:00 pm → 45 min

Building our employee experience with Microsoft Viva at CPS

  • Online
  • Breakout (45 min)
Central 2
3:00 pm → 45 min

How to set up your first Teams video room

  • Online
  • central event
Central 4
3:00 pm → 25 min

Teams mit Struktur

  • Online
  • Sponsor
Central 3
3:00 pm → 45 min

Secure your sensitive data within Microsoft Teams

  • Offline at Cologne
  • central event
  • Cologne event
ScriptRunner Bar
3:00 pm → 30 min

Manage Teams like a Rockstar with PowerShell & ScriptRunner

  • Online
  • Sponsor
Bochum/Munich
3:00 pm → 45 min

Office 365 und Netzwerk – Woraus müssen wir achten?

  • Online
  • Breakout (45 min)
Darmstadt
3:00 pm → 45 min

Power Platform Governance mit Runpipe

  • Online
  • Breakout (45 min)
Hanover
3:00 pm → 45 min

Schichten (und Automation)

  • Online
  • Breakout (45 min)
Lüdinghausen
3:00 pm → 45 min

Best of Both Worlds – Teams in der data driven Company

  • Online
  • Breakout (45 min)

3:45 pm

Cologne 1
3:45 pm → 15 min

Break

4:00 pm

Cologne 1
4:00 pm → 45 min

Tales from an MCT: Building a home office for online training in Teams

  • Online
  • Breakout (45 min)
Cologne 2 – Powell
4:00 pm → 25 min

Even Heros need help: Governance & Lifecycle

  • Hybrid
  • Sponsor
Central 2
4:00 pm → 45 min

Microsoft Teams for Women

Central 4
4:00 pm → 45 min

Teams App Development: Learnings, Architektur und Deployment einer Custom App

  • Offline at Cologne
  • central event
  • Cologne event
Central 3
4:00 pm → 45 min

Level Up the Happiness and Productivity of Your Project Teams

  • Online
  • central event
  • Cologne event
ScriptRunner Bar
4:00 pm → 25 min

Structure in Teams

  • Online
  • Sponsor
Bochum/Munich
4:00 pm → 45 min

Visualisiere Deinen Microsoft Teams Call Flow

  • Online
  • Breakout (45 min)
Hanover
4:00 pm → 45 min

Migration zu Microsoft Teams mit Bordmitteln

  • Online
  • Breakout (45 min)

4:45 pm

Cologne 1
4:45 pm → 15 min

Break

5:00 pm

Central 1
5:00 pm → 45 min

Empowering everyone for a new era of work

  • Online
  • Keynote

6:00 pm

Central 3
6:00 pm → 45 min

DOs and DON’Ts of virtual agile

  • Online
  • central event
Agenda Management powered by Sessionize.com